Nieuws

01-07-2020

even wat info!

goedendag mensen,

 

Vanaf maandag 6 juli 2020 willen we beginnen met het openen van het kantoor, we houden natuurlijk afstand van elkaar en ook voor degene die komen hebben wij maatregelen getroffen, deze wijzen zichzelf bij binnenkomst.

Wat betreft de kentekenregistratie, dat gebeurt nu alleen nog op maandag en woensdag, je kunt het natuurlijk altijd sturen via de mail, maar het wordt pas ingevoerd op maandag of woensdag. 

En wij accepteren geen kenteken registratie van huurders, dus als u uw huisje verhuurd, dan graag zelf de registratie van de auto's doen en natuurlijk de registratie van de huurders, het is en blijft uw verantwoordelijkheid.

Voor de verkoop van huisvuilzakken en tuinafvalzakken, u kunt deze weer gewoon op  maandag en woensdag komen kopen.

huisvuilzakken zijn €25 euro en tuinafvalzakken €10 euro.

 

Nog ter verduidelijking van het internet en tv, de modem kost €165,- euro eenmalig en het abonnement kost €35 euro per maand.

We zijn momenteel bezig om het internet te verbeteren, om het beter te verdelen onder de mensen en zo minder uitval te krijgen.

Ja alles wat nieuw is moet even goed getest worden, en we willen natuurlijk dat het gewoon super werkt, we zijn al sneller dan KPN maar we willen meer stabieliteit krijgen.

Wat betreft de tv, daar wordt ook naar gekeken, want soms valt hij nog weg, en daar nemen we geen genoegen mee.

 

De meterstanden zijn ook alweer opgenomen en ingevoerd, ze moeten nog nagekeken worden, en dan krijgt u deze toegestuurd.

Verder als bestuur zijn we bezig met de gemeente over het wonen hier, en we zijn in gesprek met de burgemeester, als daar belangrijke dingen uitkomen dan hoort u het meteen natuurlijk.

Wat u zou kunnen doen is naar de website van de overheid gaan en daar tekenen voor het permanent bewonen van een recreatiepark, dit helpt ons allemaal in heel nederland. 

Dit heeft als titel, wijziging van het besluit omgevingsrecht inzake permanent bewoning van recreatiewoningen.

   internetconsultatie.nl/recreatiewoningen

   daar kunt u reageren.

 

Als u vragen heeft, kunt u altijd een mail sturen naar secretaris@vvedekanthoeve.nl